Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wat is MVO?

MVO, dit staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, is voor ons als PCA Merkspecialist vanzelfsprekend. Ook wij dragen ons steentje bij door middel van een duurzame bedrijfsvoering.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

In het MVO bedrijfsplan hebben we met alle ruim 120 Merkspecialisten vastgelegd hoe we de komende jaren minder energie kunnen verbruiken. Maar ook hoe we het energieverbruik binnen ons bedrijf in Vleuten kunnen ‘vergroenen’. Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) gaat het om de balans tussen de drie p’s: people, planet en profit.

 

Duurzaam ondernemen (MVO) in vele vormen 

Iedere PCA Merkspecialist draagt bij aan de vergroening van zijn of haar bedrijf. Dat kan in diverse vormen en gaat verder dan alleen de werkplaatsdeur. Denk aan: gebruik zonnepanelen, juist scheiden van afval, zoals accu’s, batterijen, metalen, oud papier, glas, oude olie, remolie etc. Maar ook het recyclen van b.v. banden en het sponsoren van plaatselijke (sport)clubs hoort hier bij.

 

Van Hees draagt bij aan een beter milieu

Alle beetjes helpen! Verkoop van zuinige en schone auto’s, stille en zuinige banden en het aanbieden van een leenfiets tijdens een reparatie, dragen hier ook aan bij. Kom gerust langs in onze werkplaatsen in Vleuten en vraag gerust met welke maatregelen of plannen wij bezig zijn.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een bewuste keuze van alle ruim 120 Merkspecialisten!

PCA MVO

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

030-6771203 post@vanheesauto.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 030-6771203

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×